March 16, 2011

Tallinna V





9 comments:

  1. Hieno kuva sarja, Taina! Nämä herättää muistot meidän käynnistä Tallinnassa v.2002. Kovasti haluaisin käydä uudelleen, ja pitäisikin Suomessa käydä taas, onhan 10v. verähtänyt!

    ReplyDelete
  2. Anonymous15:07

    Hieno sarja minustakin ja ylipäätään sulla on täällä hienoja kuvia - ja ihana kissa, josta allergisena valitettavasti voin itse vain haaveilla.

    ReplyDelete
  3. Kiitos Piilomaja ja Marja-Leena, kymmenessä vuodessa paikka ehtii jo muuttua. Tällaiselle rappioromantiikan ystävälle Tallinna tarjoaa monenlaista, seuraavalla kerralla täytyy tutustua enemmänkin vanhan kaupungin ulkopuolisiin alueisiin, siis siihen varsinaiseen Tallinnaan. Tällä kertaa ehdin vain piipahtaa Kalamajan puutaloalueella.

    ReplyDelete
  4. Nää on niin ihania, Tallinnan vanhat talot ovat niin upeita kuvauskohteita!

    ReplyDelete
  5. Maarit, niin totta! Tallinna on jollain tapaa kuin Istanbul miniatyyrikoossa, siis täynnä kaunista rosoa.

    ReplyDelete
  6. Ihana kuvasarja! Tunnelmaa, hyvät valot, rosoisuutta ja kauniita sommitelmia. :)

    ReplyDelete
  7. Ansku-kuomaseni, kiitos! :)

    ReplyDelete
  8. Anonymous21:46

    Taina, ihania kuvia! Niistä saisi vaikka kirjan. Käytetyn ,kuluneen, eläneen kauneutta. Harmonisia värejä. Aiemman ajan estetiikkaa mitä nykyrakentamisesta ei löydy. Kykyä nähdä kauneutta ympärillä olevassa. Kiitos kun laitat näitä näytille! terkuin Kaija

    ReplyDelete
  9. Kiitos Kaija, kuluneet pinnat kyllä lumoavat, niissä on samanlaista kosketus- ja katselupintaa kuin luonnossa. Täytyy pistää kirjaprojekti korvan taa...

    ReplyDelete