July 28, 2011

Beyond the Veil



6 comments:

  1. Tämä sarja on maaginen, kamerakuume saavutti huippunsa kun näin kuvat ja uusin kameraani, en tosin päässyt vieläkään järkkäritasolle mutta parannusta entiseen on.

    ReplyDelete
  2. Oi kiitos! En tunnistanut mikä kasvi on kyseessä enkä muista aiemmin nähneeni tuollaista. Täsäs vaiheessa kesää se oli kuin jättivoikukka, mutta hienostuneemman näköisillä siemenliidokeilla varustettuna. Minkä kameran muuten päädyit hankkimaan?

    ReplyDelete
  3. Oon tehnyt viikon vertailuja eri liikkeissä eri merkkeihin tutustuen - ostin sitten kuitenkin jälleen Canonin, Ixus-mallien jälkeen PowerShot, ja tän jälkeen ei sitten muuta kun järkkärin hankintaan.

    ReplyDelete
  4. Onnea uudelle kameralle! Oma järkkärini on kohta 3-vuotias ja olen ollut erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen. Pidän siitä senkin vuoksi, että se on suht' pienikokoinen ja kevyt eli helppo ottaa mukaan lenkillekin. Paras ostos oli tietysti makro-objektiivi, jota melkein pääasiassa käytänkin.

    ReplyDelete
  5. Blogiasi on ilo katsella, vaikka en joka kuvaa osaisikaan kommentoida.
    Ihanan kevyttä ja ilmavaa.

    ReplyDelete
  6. Kiitos paljon, Pipsa! Kuvat ovatkin katseltavaksi eikä kommentointi ole mitenkään pakollista. Mukava kuitenkin kuulla, että kuvat tuottavat aatoksia :)

    ReplyDelete